© 2013 -  Conny Beckers, Alteveer Gn

 

Ik ben Conny Beckers en sinds 1983 getrouwd met Bert. Samen met onze honden wonen wij in Alteveer gn.

Zowel Bert als ik zijn opgegroeid met honden. Bert’s favoriet is de bouvier en voor mij is dat de herder. Het was dan ook snel duidelijk dat ons leven zonder honden niet compleet zou zijn.
Op dit moment bestaat uit onze roedel uit de kruising Yori, en onze Oudduitse Herders Honcho-Ninja en Nasho Ghin-Hawk. Vanaf 29 aug. 2014 komt Nasho’s dochter Irin-Novie bij ons wonen.  

Ons bouvier teefje Nouska is over de regenboog brug, maar vergeten doen we haar niet. Daarom is Nouska “gevangen” in deze site en wordt zij als sterretje genoemd in onze naam.


Via deze website wil ik u kennis laten maken met de Oudduitse Herder (ODH). En dan vooral met de ODH uit Oost-Duitse lijn en de werklijnen.


De Oudduitse Herder is een middelgrote hond met een rechte rug en lange beharing.
Het zijn ideale gezinshonden (trouw, sociaal, lief voor kinderen) maar geen honden die tevreden zijn met elke dag een paar wandelingen aan de lijn. De Oudduitse Herder is een hond waar mee gewerkt moet worden (reddingshond, speurhond, IPO, behendigheid, dogdance, etc.), ze moeten dagelijks zowel geestelijk als lichamelijk vermoeid worden.


Ik hoop dat u net zoveel plezier aan de site beleeft als ikzelf en zou het leuk vinden
als u een berichtje in het gastenboek achter laat....

 

Yori >>

Ninja >>

Nasho >>

Laatste nieuws... >>

Onze honden

Novie >>